Overslaan en naar de inhoud gaan
Beschrijving

Zomer, misschien wel de mooiste tijd om motor te rijden. Maar ook de moeilijkste periode om groepsritten te organiseren, met al die mensen die op verschillende tijdstippen op verlof gaan. Dus doen we dat niet! In plaats daarvan bieden we jullie een mooie rit aan die individueel of in zelf-georganiseerde groepjes kan gereden worden.

Meer nog, we bieden eigenlijk zelfs twee ritten aan! Want de rit bestaat in twee versies: een korte van 177km en een iets langere van 324km. Vertrekken kan er gedaan worden in Kessel-Lo (3010 Leuven) vanop het Baron August de Becker Remyplein. Al gaat het om een lus-rit, dus eigenlijk kan je vanaf gelijk welk punt op de route aanpikken.

De rit gaat doorheen Vlaams & Waals Brabant en Namen.

De korte versie doet dit via Kessel-Lo, Graven, Walhain, Namen, Hoei, Ramilles, Hoegaarden, Bevekom en terug naar Kessel-Lo.

De lange splitst af net voor Namen en gaat via Le Piroi, Warmant, Heer (grens met Frankrijk ), Rochefort, Hotton, Durbuy en Hoei om daar terug in te pikken op de korte rit.

De GPX'en zullen ten laatste vrijdag 26 juli op de mgcb.be website te downloaden zijn (na inloggen op de site, zoals met alle andere GPX'en van clubritten).

Veel rijplezier, Eric en Stefan

28-07-2024 09:00
Adres

Baron August de Becker Remyplein
Kessel-Lo
3010 Leuven
België

De .gpx bestanden zijn hier te downloaden (na inloggen). Als er  slechts 1 download staat dan is de gpx voor de hele route. Anders bestaat de route uit een deel van begin tot pauze, en een deel van pauze tot einde en zijn er twee download links.