Overslaan en naar de inhoud gaan
Beschrijving

We vertrekken in Hamont richting Neerpelt over de hoofdbaan om dan sel de kleiner wegen op te zoeken. Via achel - Grote heide en Lommel rijden we nederland binnen. We scheren langs Luyksgestel en Eersel om door Bladel naar Netersel en Casteren te rijden naar de tussenstop in Middelbeers. 

Na de koffiepauze (Gasterij de Kemphaan in Middelbeers) gaan we de kleine wegen weer opzoeken en zo doen we Vessem en Knegsel aan. Vervolgens zijn Walik, Bergeijk en Borkel aan de beurt, om daarna stilaan weer terug naar Hamont te rijden. De rit is 110km grotendeels over Nederlandse wegen, daarom is ze de oranje rit genoemd. Het rood-wit geruite patroon op de foto is de vlag van Noord-Brabant, de provincie waar we vandaag door rijden.

Omdat de rit doorgaat in Nederland zal er beperkte begeleiding zijn van de wegkapiteins. Zij gaan enkel de groep monitoren en zorgen dat we bij elkaar blijven. Het afzetten van kruisingen en dergelijke is niet toegestaan in Nederland.

24-09-2023 13:00
Adres

Cafetaria de Posthoorn
Stationsstraat 7
3930 Hamont
België

De .gpx bestanden zijn hier te downloaden (na inloggen). Als er  slechts 1 download staat dan is de gpx voor de hele route. Anders bestaat de route uit een deel van begin tot pauze, en een deel van pauze tot einde en zijn er twee download links.